Profilryttare

Sponsorryttare Thodenius Education Ab och Amerigo saddles:

Emelie Grönberg Hopp
Erka Sjöström Event
Klara Mattsson / Strömstad hopp

Här är Thodenius Educations profilryttare:

Ellen Olsson dressyr / Tranås

Mimmi Skoglund Hopp / Bålsta

Jag heter Mimmi Skoglund och är 17 år. Jag har varit framgångsrik på ponny och satsar nu på storhäst. Jag har två hästar som heter Frank (8) och craysi (9). Jag har stora framtida mål med min ridning till framtiden. Just nu satsar jag på junior SM med Frank. Jag vill utvecklas och är alltid nyfiken på vad hästen kan lära mig, och tycker att de är enormt viktigt att relation med hästen och dess välmående är prio ett. Jag spenderar många timmar i sadeln och tycker därför att det är viktigt med en sadel som du och hästen ska trivas. Det är därför jag också tycker att de är viktigt att få professionell hjälp, så att du och hästen kan bli de bästa teamet ni kan bli!

Denice Svedberg Hopp / Delsbo

Mina mål med min storhäst är SM längre fram. Just nu är stadiga 140 rundor och kvala till svårklass hoppning som är målen. Har även en 1 åring som målet är 4 års-championat på Falsterbo.

Tidigare har jag ridit fem SM på min ponny och varit placerad. Sen medverkade jag även i Helsingborgs horse show med min ponny. Jag har ridit sen jag var liten, men började inte tävla förns jag var kring 12-13 år.

 

Tilda Larsson Hopp / Ljungby

Tilda Larsson 16 år och rider för Ljungby Ridklubb. Tävlar idag på två d-ponnyer Calinka och Kilmacduagh Lady (Macy) även sin första storhäst Cool Clover (Cajsa). Har ridit upp tom Msv A på ponny och startade mitt första SM 2014. Mitt mål med ponnyerna som står i stallet nu är att starta Msv B och med storhäst är att tävla olika amatörtourer som i Falsterbo och Elmia. Ett långsiktigare mål med storhäst är att hoppa de stora klasserna och starta ett mästerskap. Men att ha kul och att uppskatta all tid och hjälp alla lägger ner på mig och vara tacksam är något jag alltid strävar efter.